Jazzensemble Keep on Going

Jazzensemble Keep on Going uit Bodegraven, opgericht in 2006, speelt easy-listening muziek, met het accent op jazz, blues en latin nummers.

Als tienkoppige jazzband hebben we ruime ervaring met het spelen voor gezelschappen.

Bij een nieuwjaarsreceptie, een Bierfestival, de opening van het culturele jaar of op een bedrijfsfeest merken wij telkens dat mensen het fijn vinden om elkaar te ontmoeten in een culturele setting met de kleine c. Keep on Going speelt dan net zo makkelijk dansbare muziek als achtergrondnummers tijdens een receptie.
Met een repertoire dat varieert van easy jazz tot latin zorgen wij voor de juiste sfeer, die mensen uitnodigt nog wat langer te blijven hangen en met iedereen een praatje aan te knopen.

Rhytme Sectie: Cor de Horde Piano, Hans van Aanhold Drums, Chiel van den Berg Gitaar, Peter van der Heiden Bas en Rob Peters Percussie.
Blazers: Simon Pugsley Trombone, Martin Dorsman trompet, Rick Kooper clarinet/altsax, Stef Lourens tenorsax en Joop van Engelen alt-/baritonsax.

Het repertoire van Keep on Going bestaat uit circa 80 nummers, waarmee wij met gemak in een aantal sets drie uur kunnen vullen met lekker in het gehoor liggende muziek.

De kaartverkoop is gestart! Zie de bestelknop in de linker kolom.